סופלה שוקולד\אסתי בקר

מרכיבים:


  • 300 גרם מרגרינה

  • 6 ביצים

  • 300 גרם שוקולד מריר

  • 2 כוסות סוכר

  • ¼ 1 כוסות קמח

ההכנה:


  • ממיסים את השוקולד והמרגרינה, מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים היטב.

  • מוסיפים קמח וסוכר

  • אופים בחום של 200 עד שהעוגה מתפוצצצת מלמעלה.

  • ניתן "להטביע" קובית שוקולד בכל כוסית, או לפזר מעט חלבה מעל.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל