אייער קיכל

מרכיבים:
  • 5 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • 400 גרם קמח
  • 3 כפות סוכר
  • פלפל לבן
  • 1 כפית מלח
ההכנה
  • מערבבים את כל המרכיבים לקבלת בצק שומני ורטוב.
  • מרדדים את הבצק דק דק על תפזורת קמח (צריך הרבה קמח כי העיסה דביקה ושמנונית)
  • משמנים את נייר האפיה 
  • מחוררים היטב את הבצק לפני האפיה 
  • לאפות בחום 150 מעלות כ20 דקות 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן