עוגיות טחינה מושלגות
מרכיבים
- 200 גרם חמאה / מחמאה בטמפרטורת החדר
- 1 כוס סוכר פחות 2 כפות
- כוס ושליש טחינה גולמית (300 גרם)
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- 2 כוסות קמח לבן
- אבקת סוכר
ההכנה
- מקציפים במיקסר חמאה וסוכר עד להמסת הסוכר.
- מוסיפים את הטחינה ותמצית הוניל ומערבבים מעט.
- מוסיפים מלח ואת הקמח בהדרגה ומערבבים רק עד להטמעת הקמח בתערובת ולא יותר.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה, יוצרים ריבוע, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעה או למקפיא לכ 12 דקות.
- מוציאים את בצק העוגיות מהמקפיא וחותכים לריבועים של 2X2 ב"מ, או לגודל הרצוי.
- מגלגלים לכדורים, מצפים באבקת סוכר, מסדרים על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה ומכניסים למקרר לכשעה. לאחר הקירור מצפים שוב את העוגיות באבקת סוכר.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את העוגיות 12-14 דקות, לאחר 9 דקות אפייה נחליף בין התבניות.
- נוציא את העוגיות מהתנור ונצנן למשך רבע שעה ולא פחות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה