גריבען



  • מבקשים באטליז עור בכמות של 2 קילו ושיהיה עם שומן
  • מנקים את העור מנוצות ופסולת ומייבשים חשוב שיהיה יבש!
  • מבשלים בסיר נקי ויבש על אש קטנה ונמוכה קרוב ל8 שעות
  • חשוב מאוד לא לכסות.
  • חייבים לערבב כל כמה דקות.
  • מסננים במסננת ממתכת, נאחר והעור המיובש רותח!
  • את השומן המסונן ניתן לקרר ולהשתמש בו כ"שמאלץ" - שומן המוסיף טעם לאוכל.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל