הרוגעלך של כרמית בן עיון
המרכיבים לבצק : חצי קילו קמח כף שמרים יבשים כפית מלח חצי כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1 ביצה רבע כוס שמן כוס ורבע מים פושרים המרכיבים למלית : 3 כפות גדושות קקאו משובח כוס סוכר חד פעמית כפית גדושה נס קפה רבע כוס שמן המרכיבים לזיגוג : כוס סוכר 2 כוסות מים מיץ מחצי לימון , ההכנה : מערבבים היטב את כל החומרים לקבלת בצק רך ונעים מכסים ומתפיחים כ 40 דקות . מכינים את תערובת המלית מרתיחים את חומרי הזיגוג וממשיכים לבשל על אש קטנה להסמכה מחלקים את הבצק ל 3 כדורים מרדדים את הבצק לעיגול בעובי של בערך סנטימטר וחצי , מורחים את העלים המרודדים במילוי הקקאו משאירים שוליים ריקים של חצי סנטימטר . אוספים את שולי הבצק ו מצמידים את כל הקצוות עד שנוצר לנו עיגול סגור שממולא בקקאו ומניחים לתפיחה כ 30 דקות כשהסגירה...
תגובות
הוסף רשומת תגובה