מתכון עוגת שוקולד פרורים
בצק :
3 כוסות קמח
ביצה
אבקת אפיה
סוכר וניל
כוס שמן
3 כוסות קמח
ביצה
אבקת אפיה
סוכר וניל
כוס שמן
רבע כוס סוכר
לערבב הכל, אפשרי עם מזלג....עד שנהיה פרורים.
מבשלים בסיר :
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות קקאו
רבע כוס מים
רבע כוס שמן
כפית גדושה נס קפה
חצי כוס סוכר
כשמתקרר מוסיפים 2 ביצים שלמות
להשטיח 2/3 מהבצק בתבנית בינונית, לשפוך את תערובת השוקולד, ומעל לפזר את פרורי הבצק שנשארו...
לאפות על 180 מעלות, חצי שעה 40 דקות
לערבב הכל, אפשרי עם מזלג....עד שנהיה פרורים.
מבשלים בסיר :
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות קקאו
רבע כוס מים
רבע כוס שמן
כפית גדושה נס קפה
חצי כוס סוכר
כשמתקרר מוסיפים 2 ביצים שלמות
להשטיח 2/3 מהבצק בתבנית בינונית, לשפוך את תערובת השוקולד, ומעל לפזר את פרורי הבצק שנשארו...
לאפות על 180 מעלות, חצי שעה 40 דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה