מתכון עוגת שוקולד פרורים

בצק :
3 כוסות קמח

ביצה
אבקת אפיה
סוכר וניל
כוס שמן
רבע כוס סוכר

לערבב הכל, אפשרי עם מזלג....עד שנהיה פרורים.

מבשלים בסיר :
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות קקאו
רבע כוס מים
רבע כוס שמן
כפית גדושה נס קפה
חצי כוס סוכר

כשמתקרר מוסיפים 2 ביצים שלמות

להשטיח 2/3 מהבצק בתבנית בינונית, לשפוך את תערובת השוקולד, ומעל לפזר את פרורי הבצק שנשארו...

לאפות על 180 מעלות, חצי שעה 40 דקות

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל