המרכיבים לבצק : חצי קילו קמח כף שמרים יבשים כפית מלח חצי כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1 ביצה רבע כוס שמן כוס ורבע מים פושרים המרכיבים למלית : 3 כפות גדושות קקאו משובח כוס סוכר חד פעמית כפית גדושה נס קפה רבע כוס שמן המרכיבים לזיגוג : כוס סוכר 2 כוסות מים מיץ מחצי לימון , ההכנה : מערבבים היטב את כל החומרים לקבלת בצק רך ונעים מכסים ומתפיחים כ 40 דקות . מכינים את תערובת המלית מרתיחים את חומרי הזיגוג וממשיכים לבשל על אש קטנה להסמכה מחלקים את הבצק ל 3 כדורים מרדדים את הבצק לעיגול בעובי של בערך סנטימטר וחצי , מורחים את העלים המרודדים במילוי הקקאו משאירים שוליים ריקים של חצי סנטימטר . אוספים את שולי הבצק ו מצמידים את כל הקצוות עד שנוצר לנו עיגול סגור שממולא בקקאו ומניחים לתפיחה כ 30 דקות כשהסגירה...
מרכיבים: 5 ביצים 3 כפות שמן 400 גרם קמח 3 כפות סוכר פלפל לבן 1 כפית מלח ההכנה מערבבים את כל המרכיבים לקבלת בצק שומני ורטוב. מרדדים את הבצק דק דק על תפזורת קמח (צריך הרבה קמח כי העיסה דביקה ושמנונית) משמנים את נייר האפיה מחוררים היטב את הבצק לפני האפיה לאפות בחום 150 מעלות כ20 דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה