עוגת שמרים במליות שונות

מרכיבים לבצק
הכמות היא ל 6 פסים גדולים

  • 4 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 650 גרם מרגרינה
  • 1/4 כוס מיץ ענבים/תפוזים
  • 2 כוסות מים
  • 4 ביצים
  • קורט מלח
  • 2 ק"ג קמח
הכנת הבצק
מערבבים את כל הנוזלים מוסיפים שמרים סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך וגמיש.
מתפיחים כחצי שעה ומחלקים את הבצק ל6 חלקים
מרדדים כל חלק בנפרד וממלאים במלית הרצויה
לאחר המילוי מגלגלים את הבצק לגלילה ומניחים בתבנית לכחצי שעה לתפיחה
מורחים בביצה ואופים בחום של 200 מעלות 30דקות

מליות: 
הכמות למילוי פס אחד.
שוקולד- 
1 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו איכותי
ריבה
מורחים את הריבה על הבצק המרודד ומפזרים מעל את תערובת הסוכר הקקאו.
מרציפן-
1 כוס שקדים מולבנים טחונים
1/3 כוס סוכר
תמצית שקדים
מעט מים חמים
מערבבים את הרכיבים לעיסה דומה למרציפן אך מעט דלילה ודביקה וממלאים בבצק
גבינה-
220 גרם גבינה לבנה יבשה ועטופה בנייר כגון כנען או טוב טעם
5 כפות סוכר
1 ביצה
112שקית סוכר וניל
מערבבים את כל הרכיבים ומורחים על הבצק



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל