עוגיות סנדוויץ ריבה מעולות
מרכיבים
לבצק
- 340 גרם מרגרינה
- 6 כפות סוכר
- 380 גרם קמח תופח
- כמה טיפות תמצית וניל
למלית
- ריבה איכותית
- שוקולד
הכנה
- לערבב כל חומרי הבצק לקבלת עיסה רכה ולשים במקרר להתגבשות הבצק (אם ממהרים אפשר בהקפאה לכמה דקות)
- ליצור צורה אחידה או לדחוס לתבנית שקעים ייעודית לעוגיות.
- לאפות בחום 160 מעלות כ25 דקות
- לקרר היטב - כשהעוגיות חמות הן מתפוררות!
- למרוח ריבה על עוגיה אחת ולהצמידה לשניה
- להמיס שוקולד איכותי בבאן מארי (על מים רותחים) ולטבול שני קצוות העוגיה
- לקרר ולהגיש
בתיאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה