עוגיות סנדוויץ ריבה מעולות

מרכיבים
לבצק
  • 340 גרם מרגרינה
  • 6 כפות סוכר
  • 380 גרם קמח תופח
  • כמה טיפות תמצית וניל 
למלית
  • ריבה איכותית
  • שוקולד 

הכנה
  • לערבב כל חומרי הבצק לקבלת עיסה רכה ולשים במקרר להתגבשות הבצק (אם ממהרים אפשר בהקפאה לכמה דקות)
  • ליצור צורה אחידה או לדחוס לתבנית שקעים ייעודית לעוגיות.
  • לאפות בחום 160 מעלות כ25 דקות 
  • לקרר היטב - כשהעוגיות חמות הן מתפוררות!
  • למרוח ריבה על עוגיה אחת ולהצמידה לשניה
  • להמיס שוקולד איכותי בבאן מארי (על מים רותחים) ולטבול שני קצוות העוגיה
  • לקרר ולהגיש
 בתיאבון!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל