נגיסי עוגת גבינה, שוקולד וקראנצ׳!

חבילת ביסקוויטים
¼ כוס אבקת סוכר
מלח 1 כפית
115 גרם חמאה מומסת
450 גרם גבינת שמנת, טמפ החדר
1 כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות שוקולד צ’יפס מומס


אופן ההכנה
1. בתוך שקית ניילון, לרסק את הביסקוויטים .
2. בקערה גדולה מערבבים את הביסקוויטים, לשלב חמאה מומסת,¼ כוס אבקת סוכר, מלח, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת במרקם של חול רטוב. העבירו את התערובת לתבנית אפייה בגודל 23X23ס”מ מרופדת בנייר אפיה. לחצו על תערובת למטה עם הידיים כדי ליצור שכבה אחידה. הקפיאו למשך 10 דקות.
3. בקערה נפרדת, לשלב גבינת שמנת,1 כוס אבקת סוכר,תמצית וניל, תוך ערבוב עד שהתערובת חלקה. למרוח את תערובת גבינת השמנת באופן שווה על גבי משטח הביסקוויטים שלנו. הקפיאו למשך שעה אחת.
4. מעבירים את עוגת הגבינה הקפואה על גבי קרש חיתוך, לקלף את הנייר אפייה. לחתוך לרצועות לאורך, ואז לרוחב,ואז ליצור קוביות גבינה קטנות.
5. בקערה בינונית, מחממים את השוקולד במיקרוגל במרווחים של 20 שניות, תוך ערבוב בין לבין, עד שהיא נמסה וחלקה. טובלים את קוביות הגבינה בשוקולד, ולהניח אותם על מגש מרופד בנייר אפייה. הקפיאו למשך 15 דקות, תהנו!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל