קוגל תפוח אדמה

מרכיבים
  • 2 ק"ג תפוח אדמה 
  • 1 בצל בינוני 
  • 4 ביצים 
  • 3 כפיות מלח 
  • 1/2 1 כפית פלפל לבן
  • 1 כוס שמן 
הכנה

  • לגרר דק את תפוח האדמה והבצל
  • להוסיף ביצים שמן ותבלינים ולערבב היטב 
  • לאפות בחום 220 מעלות כשעתיים וחצי 
  • הכמות ל 3 תבניות אינגלישקייק
  • חשוב לשים נייר אפייה!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל