עוגת סנדוויץ שוקולד
|
מרכיבים
לבצק
- 800 גרם קמח לבן
- 1 כף אבקת אפיה
- 340 גרם מרגרינה
- 2 חלמונים
- 140 מ"ל מים
- 2 כפות סוכר
- חצי כפית מלח
למלית
- 200 גרם שוקולד לבישול
- 680 גרם סוכר
- 2 כפות קקאו
- 175 גרם מים
- 50 גרם מרגרינה
- 7 ביצים מופרדות
- 5 כפות קמח
- 1/2 כפית אבקת אפיה
ההכנה
הכנת הבצק
- לשים את כל מרכיבי הבצק לעיסה ומחלקים ל2 חלקים שווים.
- מרדדים את הבצק ומשטחים חלק אחד בתבנית אפיה
- את החלק השני מרדדים ודוקרים במזלג כדי שלא יתפח באפיה ומניחים בצד בינתיים.
- בסיר קטן מרתיחים שוקולד סוכר קקאו ומים
- מכבים את האש ומוסיפים את המרגרינה תוך כדי ערבוב עד שנעלמת בבלילה.
- מקררים
- מקציפים 7 חלבונים במהירות גבוהה לקצף יציב
- מפחיתים מהירות ומוסיפים בהדרגה את חלמונים ואת בלילת השוקולד ולבסוף 5 כפות קמח ואבקת אפיה
- יוצקים את תערובת השוקולד על הבצק שבתבנית.
- מכסים בחלק השני של הבצק
- אופים כשעה ב180 מעלות
תגובות
הוסף רשומת תגובה