עוגת סנדוויץ שוקולד

מרכיבים
לבצק
  • 800 גרם קמח לבן 
  • 1 כף אבקת אפיה
  • 340 גרם מרגרינה
  • 2 חלמונים
  • 140 מ"ל מים
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כפית מלח
למלית
  • 200 גרם שוקולד לבישול
  • 680 גרם סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 175 גרם מים 
  • 50 גרם מרגרינה
  • 7 ביצים מופרדות
  • 5 כפות קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
ההכנה

הכנת הבצק
  • לשים את כל מרכיבי הבצק לעיסה ומחלקים ל2 חלקים שווים.
  • מרדדים את הבצק ומשטחים חלק אחד בתבנית אפיה
  • את החלק השני מרדדים ודוקרים במזלג כדי שלא יתפח באפיה ומניחים בצד בינתיים. 
הכנת המלית

  • בסיר קטן מרתיחים שוקולד סוכר קקאו ומים
  • מכבים את האש ומוסיפים את המרגרינה תוך כדי ערבוב עד שנעלמת בבלילה.
  • מקררים
  • מקציפים 7 חלבונים במהירות גבוהה לקצף יציב
  • מפחיתים מהירות ומוסיפים בהדרגה את חלמונים ואת בלילת השוקולד ולבסוף 5 כפות קמח ואבקת אפיה

  • יוצקים את תערובת השוקולד על הבצק שבתבנית. 
  • מכסים בחלק השני של הבצק

  • אופים כשעה ב180 מעלות

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל