עוגת גבינה שתי וערב
לבצק
- 450 גרם קמח
- 250 גרם מרגרינה
- 100גרם סוכר
- 2 ביצים
- חצי כפית מיץ לימון
- חצי כף סוכר וניל
לשכבת הגבינה:
- 1 קילו גבינה
- 390 גרם סוכר
- 250 גרם חמאה
- 1/2 1 כף סוכר וניל
- 6 חלמונים
- 200 גרם גבינה פילדלפיה
- 3/4 כוס חלב
- 1/2 1כף שקדים טחונים
- 100 גרם קמח
ההכנה
- לשים את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך
- משטחים בתבנית 3/4 מכמות הבצק
- מערבבים את כל הגבינות ושאר המוצרים לתערובת חלקה ויוצקים מעל הבצק
- מהבצק שנוצר יוצרים רצועות ומניחים על העוגה בצורת שתי וערב
- אופים בחום 180 מעלות שעה
תגובות
הוסף רשומת תגובה