עוגת גבינה שתי וערב



מרכיבים:
לבצק
  • 450 גרם קמח
  • 250 גרם מרגרינה
  • 100גרם סוכר 
  • 2 ביצים
  • חצי כפית מיץ לימון
  • חצי כף סוכר וניל
לשכבת הגבינה:
  • 1 קילו גבינה 
  • 390 גרם סוכר
  • 250 גרם חמאה
  • 1/2 1 כף סוכר וניל 
  • 6 חלמונים
  • 200 גרם גבינה פילדלפיה 
  • 3/4 כוס חלב
  • 1/2 1כף שקדים טחונים 
  • 100 גרם קמח
ההכנה
  •   לשים את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך
  • משטחים בתבנית 3/4 מכמות הבצק
  • מערבבים את כל הגבינות ושאר המוצרים לתערובת חלקה ויוצקים מעל הבצק
  • מהבצק שנוצר יוצרים רצועות ומניחים על העוגה בצורת שתי וערב
  • אופים בחום 180 מעלות שעה

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל