עוגת לוטוס
המרכיבים:
לשכבת הבסיס:
· 200 גרם עוגיות לוטוס
· 100 גרם חמאה
למלית:
· 500 גרם שמנת מתוקה
· 250 גרם גבינה 5%
· 100 גרם אבקת סוכר
· 2 שקיות סוכר וניל
· 1 כפית מחית וניל
· 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
· 5 כפות ממרח לוטוס
ההכנה:
· מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת לתערובת לחה.
· מעבירים לתבנית ומהדקים לשכבה אחידה.
· שומרים במקפיא בזמן שמכינים את המלית.
· מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג לקצפת יציבה
· מוסיפים את הסוכר והוניל ומקפלים לתערובת הגבינה
· מוציאים את התבנית מהמקפיא ומניחים בדופן הפנימית שקף לעוגה
· . יוצקים את קרם הגבינה מעל הבסיס ומיישרים את פניה בעזרת מרית מדורגת.
· שומרים במקרר למשך הלילה או במקפיא למספר שעות עד להתייצבות העוגה
מכינים את הציפוי ומצפים:
· מניחים ממרח לוטוס בקערה ומחממים כמה שניות במיקרוגל עד שהוא נוזלי.
· מערבבים היטב ויוצקים על העוגה הקרה – מטים את התבנית כך שהציפוי יכסה את פניה באופן אחיד.
תגובות
הוסף רשומת תגובה