חזה עוף חמוץ מתוק


500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
חומרי הטמפורה:
1/2 כוס קמח תופח
1/4 כוס מי סודה (מים מוגזים)/ מים קרים
1 ביצה
מלח, פלפל
רוטב חמוץ מתוק:
2 כפות סוכר
2 כפות דבש
4 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות מים
2 כפות מיץ לימון
1 שן שום כתושה
1 כפית קורנפלור
אופן הכנה:
-מערבבים את כל חומרי הטמפורה בקערה למרקם אחיד ומערבבים בפנים את קוביות חזה העוף.
-מטגנים את קוביות העוף במחבת  כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת.
הכנת הרוטב: מבשלים את כל חומרי הרוטב במחבת ומערבבים כ-2 דקות. טובלים בפנים את העוף ומערבבים עם הרוטב עוד כדקה ומסירים מהאש.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל