עוגת השושנים צהלה ושמחה
- 500 גר קמח
- כף שמרים יבשים
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כפית מלח
- כף משפר אפיה
- 100 גרם מרגרינה
- 1 ביצה
- 3/4 מיץ תפוזים או חלב סויה
לעבד לבצק רך ונעים. להתפיח עד
הכפלת נפח
מילוי:
- 100 גר מרגרינה
- 100 גר שוקולד מריר
- 1/2 כוס קקאו
- 1/2 כוס אבקת סוכר
להמיס שוקולד עם מרגרינה במיקרו, להוסיף קקאו ואבקת סוכר עד
שהתערובת אחידה.
לרדד בצק לצורת מלבן כמה שניתן, למרוח את המלית ולגלגל תוך כדי
משיכה. לחתוך את הרולדה לחתיכות של 2 סמ ולסדר בתבנית 24 בעיגולים. להתפיח שוב
כחצי שעה.
למרוח ביצה ולאפות בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות ל30 דקות.
להכין סירופ:
1/2 כוס סוכר להרתיח עם 1/2 כוס מים עד
שהסוכר נמס ולמרוח על העוגה.
ניתן להוסיף מילוי עם גבינה לגיוון
גבינה-- 220 גרם גבינה לבנה יבשה ועטופה בנייר כגון כנען או טוב טעם
- 5 כפות סור
- 1 ביצה
- 112שקית סוכר וניל
מערבבים
את כל הרכיבים ומורחים על הבצק
תגובות
הוסף רשומת תגובה