לביבות גבינה



מצרכים למתכון

השתמשו בכפות מדידה

250 גרם גבינה לבנה (עדיף טוב טעם)
1 שקיק סוכר וניל
1 ביצה L
2 כפות סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קמח תופח
הוראות הכנה
בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הלביבות לבלילה אחידה וללא גושים. היעזרו במטרפה ידנית שתקל על ערבוב בלילת הלביבות.
מחממים על להבה בינונית על גבול הנמוכה כ-3 כפות שמן במחבת מונעת הידבקות, כשהשמן חם יוצרים לביבות בידיים רטובות ומכניסים למחבת. 
שימו לב - כדאי לטגן כ-4 לביבות בכל פעם, תלוי בגודל המחבת, ולשמור על רווחים בין לביבה ללביבה בגלל התפיחה
מטגנים את הלביבות במשך דקה וחצי, הופכים ומטגנים עוד 2.5 דקות. אם הלביבות השחימו יותר מידי יש להנמיך את עוצמת הלהבה.
מוציאים לנייר סופג וממתינים לצינון ולהתייצבות הלביבות.
בכל 2-3 סבבים של טיגון הלביבות יש להוסיף כף וחצי שמן למחבת ולהמתין שיתחמם מעט.
מפדרים באבקת סוכר או מזגגים בסירופ מייפל, דבש או סילאן ומגישים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל