עוגת גבינה דוקאן
מצרכים:
500 גרם גבינה לבנה עד 5% שומן (אפשר גם פחות אם יש)
3 כפות קורנפלור (כ6 כפיות)
3 ביצים מופרדות
1 גביע יוגורט
1 אבקת אפייה
תמצית וניל טעם
6 כפות ממתיק
מיץ מלימון אחד
גרידת לימון
1 שקית פודינג וניל ללא סוכר
אופן הכנה:
מפרידים את הביצים.
מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד לקבלת קצף יציב.
את החלמונים מערבבים עם כל שאר החומרים:פודינג, יוגורט, גבינה, קורנפלור, אבקת אפייה, תמצית טעם.
מאחדים את תערובת הגבינה עם החלבונים המוקצפים בעדינות רבה - בתנועות קיפול מלמטה למעלה עד שהתערובת אחידה יחסית.
שמים את הכל בתבנית ואופים על 150 מעלות במשך כשעה.
נותנים לעוגה לנוח כחצי שעה בתנור לאחר גמר האפייה.
בתאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה