שווארמה של רון יוחננוף

 https://www.ronyohananov.com/post/%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A3



שווארמה פרגיות שמכינים בתבנית


מצרכים לתבנית בגודל אינגליש קייק אחת

1 ק"ג פרגיות עוף ללא עצם (רצוי משוטחות - לא חובה)


לתיבול:

2 כפות גדושות קורנפלור

4 כפות שמן זית

2 כפות גדושות תבלין שווארמה - שימו לב שלא מדובר בתבלין שכולל מלח !

2 כפות גדושות תבלין גריל - שימו לב שלא מדובר בתבלין שכולל מלח !

חצי כפית כמון

מעט צילי חריף - לא לוותר על החריפות - חובה !

מלח / פלפל שחור - לפי הטעם



אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות - חום עליון תחתון או טורבו ( לא גריל)


בקערה, מערבבים את הפרגיות יחד עם הקורנפלור, השמן והתבלינים היטב.

מניחים את הפרגיות בתוך תבנית אפייה אחד על השני ומהדקים.


מכניסים לתנור וצולים 45 דקות בדיוק - לא יותר - לא מכסים!!

מעבירים לקרש חיתוך, פורסים בעזרת סכין חדה פרוסות דקות ומגישים לצד פיתות, חומוס וסלטים.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל