שווארמה של רון יוחננוף
https://www.ronyohananov.com/post/%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A3
שווארמה פרגיות שמכינים בתבנית
מצרכים לתבנית בגודל אינגליש קייק אחת
1 ק"ג פרגיות עוף ללא עצם (רצוי משוטחות - לא חובה)
לתיבול:
2 כפות גדושות קורנפלור
4 כפות שמן זית
2 כפות גדושות תבלין שווארמה - שימו לב שלא מדובר בתבלין שכולל מלח !
2 כפות גדושות תבלין גריל - שימו לב שלא מדובר בתבלין שכולל מלח !
חצי כפית כמון
מעט צילי חריף - לא לוותר על החריפות - חובה !
מלח / פלפל שחור - לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות - חום עליון תחתון או טורבו ( לא גריל)
בקערה, מערבבים את הפרגיות יחד עם הקורנפלור, השמן והתבלינים היטב.
מניחים את הפרגיות בתוך תבנית אפייה אחד על השני ומהדקים.
מכניסים לתנור וצולים 45 דקות בדיוק - לא יותר - לא מכסים!!
מעבירים לקרש חיתוך, פורסים בעזרת סכין חדה פרוסות דקות ומגישים לצד פיתות, חומוס וסלטים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה