חטיף פצפוצי / קורנפלקס שוקולד
150 גרם גולדן סירופ (אפשר 200)
120 גרם אבקת סוכר
חצי כוס קקאו
50 גרם חמאה / מרגרינה
4 כוסות פצפוצי אורז / קורנפלקס - מומלץ להשתמש במוצרים של קלוגס
הוראות:
על אש נמוכה מעמיסים גולדן סירופ ואבקת סוכר, מוסיפים קקאו, ומערבבים, מוסיפים חמאה / מרגרינה, מורידים מהאש ומערבבים.
בקערה יבשה מכינים 4 כוסות פצפוצי אורז / קורנפלקס ושופכים את תוכן הסיר לתוך הקערה ומערבבים היטיב.
עם כף מחלקים למנג'טים ומכניסים לקירור.
בתיאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה