חטיף פצפוצי / קורנפלקס שוקולד

מרכיבים:

150 גרם גולדן סירופ (אפשר 200) 
120 גרם אבקת סוכר
חצי כוס קקאו
50 גרם חמאה / מרגרינה
4 כוסות פצפוצי אורז / קורנפלקס  - מומלץ להשתמש במוצרים של קלוגס

הוראות:
על אש נמוכה מעמיסים גולדן סירופ ואבקת סוכר, מוסיפים קקאו, ומערבבים, מוסיפים חמאה / מרגרינה, מורידים מהאש ומערבבים. 

בקערה יבשה מכינים 4 כוסות פצפוצי אורז / קורנפלקס  ושופכים את תוכן הסיר לתוך הקערה ומערבבים היטיב.

עם כף מחלקים למנג'טים ומכניסים לקירור.

בתיאבון 







תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל