בראוניז כשר לפסח
2 חפיסות שוקולד מריר
4 ביצים L
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
חצי כוס שקדים טחונים
5 כפות שטוחות של קורנפלור
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
בקערה בעזרת מיקסר ידני מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח ואוורירי
(זה לוקח בערך 5 דקות)
ממיסים בקערה נפרדת שמן ושוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל ,
מערבבים יחד עם הקציפה של הביצים והסוכר לאיחוד
מוסיפים תמצית וניל,
שקדים טחונים
וקורנפלור
וטורפים במטרפה ידנית עד לאיחוד בלבד , לא לערבב יותר מדיי.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות (כל תנור והעוצמה שלו , מומלץ בחמש דקות האחרונות לבדוק את הבראוניז כל דקה בערך, הקיסם אמור לצאת לח עם פירורים דביקים עליו ולא יבש !)
תגובות
הוסף רשומת תגובה