בראוניז כשר לפסח

רכיבים:
2 חפיסות שוקולד מריר 
4 ביצים L 
3/4 כוס סוכר 
3/4 כוס שמן
חצי כוס שקדים טחונים 
5 כפות שטוחות של קורנפלור 
כפית תמצית וניל 

אופן ההכנה:
בקערה בעזרת מיקסר ידני מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח ואוורירי 
(זה לוקח בערך 5 דקות)

ממיסים בקערה נפרדת שמן ושוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל , 

מערבבים יחד עם הקציפה של הביצים והסוכר לאיחוד 

מוסיפים תמצית וניל, 
שקדים טחונים
 וקורנפלור 
וטורפים במטרפה ידנית עד לאיחוד בלבד , לא לערבב יותר מדיי.

אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות (כל תנור והעוצמה שלו , מומלץ בחמש דקות האחרונות לבדוק את הבראוניז כל דקה בערך, הקיסם אמור לצאת לח עם פירורים דביקים עליו ולא יבש !) 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל