מרק בשר תימני

המרכיבים:

  • 1 ק"ג בשר בקר צלי כתף מספר 5 חתוך לקוביות בגודל כ-3 ס"מ

  • 1 כף שמן

  • 2 בצלים קצוצים גס

  • 5 שיני שום קצוצות גס

  • 1.5 כפיות כמון

  • 1 כף מחוקה חווייג' למרק

  • 2 כפות אבקת מרק עוף

  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

  • 2 חופנים עלי כוסברה טריה קצוצה

ההכנה:

  • מאדים את הבצל במעט שמן

  • שוטפים היטב את הבשר

  • מוסיפים לסיר מכסים במים בגובה של 3 ס"מ מעל הבשר

  • מרתיחים ומקפים ומבשלים כ3 שעות על אש קטנה

  • מוסיפים את התבלינים ומתקנים לפי הטעם ממשיכים לבשל כמה שיותר

  • לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה ומרתיחים שוב

טיפים:

  • להוסיף מים רותחים בכל פעם שהמרק מצטמצם

  • המרק צריך להיות סמיך וחריף


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל