מרק בשר תימני
המרכיבים:
1 ק"ג בשר בקר צלי כתף מספר 5 חתוך לקוביות בגודל כ-3 ס"מ
1 כף שמן
2 בצלים קצוצים גס
5 שיני שום קצוצות גס
1.5 כפיות כמון
1 כף מחוקה חווייג' למרק
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 חופנים עלי כוסברה טריה קצוצה
ההכנה:
מאדים את הבצל במעט שמן
שוטפים היטב את הבשר
מוסיפים לסיר מכסים במים בגובה של 3 ס"מ מעל הבשר
מרתיחים ומקפים ומבשלים כ3 שעות על אש קטנה
מוסיפים את התבלינים ומתקנים לפי הטעם ממשיכים לבשל כמה שיותר
לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה ומרתיחים שוב
טיפים:
להוסיף מים רותחים בכל פעם שהמרק מצטמצם
המרק צריך להיות סמיך וחריף
תגובות
הוסף רשומת תגובה