עוגת שוקולד הכי טובה שיש
מרכיבים:
לעוגה:
- 4 ביצים
- 1 כוס קמח
- ½1 כוסות סוכר
- 1 אבקת אפיה
- 1 אינסטנט פודינג שוקולד
- 3/4 כוס קקאו רצוי משובח
- 3/4 כוס שמן
- 1 כוס מים פושרים
- 1 כפית אבקת נס קפה
לגנאש:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1/2 שמנת מתוקה
ההכנה:
- להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר
- להוסיף את השמן ושאר החומרים היבשים לקבלת בלילת שוקולד חלקה
- מחלקים לשני תבניות אינגלישקייק או תבנית 26 עגולה
- אופים כ1/2 שעה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות העוגה מוכנה כאשר הקיסם יוצא נקי.
- להמס במיקרוגל את השמנת על הגז ולהוסיף את השמנת לערבב עד קבלת קרם חלק ולשפוך על העוגות שהן חמות.
טיפים:
- כדאי לשמור במקרר או בהקפאה בכלי אטום
- ניתן להחליף את השמנת בריצ' פרווה
- ניתן למרוח על העוגה שכבה דקה של ריבה לפני הגנאש שוקולד, הדבר משביח אותה מאוד.
תגובות
הוסף רשומת תגובה