עוגת שוקולד הכי טובה שיש

מרכיבים:
לעוגה:
  • 4 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • ½1 כוסות סוכר
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד
  • 3/4 כוס קקאו רצוי משובח
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1 כפית אבקת נס קפה
לגנאש:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 שמנת מתוקה
ההכנה:

  • להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר
  • להוסיף את השמן ושאר החומרים היבשים לקבלת בלילת שוקולד חלקה
  • מחלקים לשני תבניות אינגלישקייק  או תבנית 26 עגולה
  • אופים כ1/2 שעה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות העוגה מוכנה כאשר הקיסם יוצא נקי.
  • להמס במיקרוגל את השמנת על הגז ולהוסיף את השמנת לערבב עד קבלת קרם חלק ולשפוך על העוגות שהן חמות.
טיפים:
  • כדאי לשמור במקרר או בהקפאה בכלי אטום
  • ניתן להחליף את השמנת בריצ' פרווה
  • ניתן למרוח על העוגה שכבה דקה של ריבה לפני הגנאש שוקולד, הדבר משביח אותה מאוד.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל