בראוניז פאדג'ים במיוחד

היצמדו למתכון ולכללים ומובטח לכם ביקור קצר בגן עדן
חומרים לתבנית 30*25 בערך (חד פעמית מלבנית)
חומרים
  • 300 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 300 גרם חמאה
  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 13/4 כוסות סוכר
  • 5 כפות קקאו (50 גרם)
  • 1 כוס גדושה קמח (150 גרם)
  • 1/2 כפית מלח (לא לוותר)
  • ניתן להוסיף לתערובת אבל לא חובה: כוס פצפוצי שוקולד חום או לבן, שוקולד לבן קצוץ גס, אגוזים........

אופן הכנה
1.    להמיס במיקרוגל יחד שוקולד וחמאה.
2.    להקציף במיקסר במהירות הכי גבוהה ביצים וסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה (כמה דקות). לטרוף את קצף הביצים לתוך השוקולד.
3.    לנפות יחד בקערה: קמח, קקאו ומלח ולהוסיף לתערובת. לא לערבב יותר מידי – זה הורס את המרקם (רק כמה שניות כדי שהכל יתאחד).
4.    אם מוסיפים את התוספות – זה הזמן.
5.    לאפות בחום של 180 מעלות  כ – 20-25 דקות. השוליים צריכים להיות יציבים והעוגה מעט נסדקת. המרכז אמור להיות רך. (אחרי ששמים במקרר זה מתייצב).
6.    לצנן כמה שעות לפני שחותכים את העוגה.
7.    לחתוך לריבועים  ולשמור בכלי אטום. אפשר להשאיר מחוץ למקרר 4-5 ימים. 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל