עוגת בצק שוקולד וקרם שוקולד


שכבה ראשונה
1 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
3 וחצי כוסות קמח
1 ביצה
לערבב לשטוח בתבנית הבצק יוצא פירורים

שכבה שניה
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
6 כפות מלאות דבש
7 כפות קקאו
4 ביצים
1 סוכר וניל
לערבב ולהוסיף 7 וחצי כפות קמת
לערבב ולאפות 40 דקות על 180 מעלות

ציפוי
200 גר שוקולד מריר
4 כפות שמן
להמיס בסיר ולשים על העוגה אחרי האפיה

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל