מתכון לקטשופ


רכיבים:
קופסאת רסק עגבניות (250 גרם בערך(
½
כפית חרדל (אפשר גם גרגירי חרדל(
½
כפית קינמון
½
כפית פלפל צ'ילי \ שחור גרוס
½
כפית שום
כפית מלח
5 כפות תחליף סוכר (ניתן להוסיף עוד לפי הטעם)
70 מיליליטר מים קרירים
4
כפות חומץ תפוחים

אופן הכנה:
להוסיף לרסק העגבניות את החרדל, להוסיף את הקינמון המלח ושאר התבלינים ותחליף הסוכר עם החומץ. לערבב היטב, עם מערבל, או מקציף. להעביר לקופסא ולשמור במקרר.
חשוב לזכור, בקטשופ הביתי אין חומרים משמרים, לכן הוא לא יישמר חודשים, תמהרו לצרוך)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל