דגים ברוטב מתוק
6 פרוסות סלמון טרי
500 גרם סוכר
1 כף מלח
3 בצלים
3 גזרים
1 כפית פלפל שחור
מים לבישול.
ההכנה;
פורסים את הבצל לפרוסות עבות ושמים את כל המרכיבים לבשל.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה.
מוסיפים בעדינות את פרוסות הדג ומבשלים כ15 דקות.
מקררים ומוציאים את פרוסות הדג בזהירות.
מצופפים את פרוסות הדג בכלי אחסון שטוח ומכסים ברוטב.
הרוטב;
4 כפות קטשופ
4 כפות מיונז
1/2 כוס ציר רוטב דגים
2 כפות סוכר
מערבבים בבלנדר לתערובת חלקה ומוזגים מעל הדגים לפחות ל24 שעות לספיגת הטעמים.
בתיאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה