עוגת שכבות מוס שוקולד – קפה ואגוזים

לבצק:

2+1/4 כוסות קמח
1 כוס סוכר
2 ביצים שלמות
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה

ללוש ולהוסיף – 100 גרם אגוזים טחונים ו100 גרם שקדים טחונים
מעט יין אדום מתוק

משטחים את הבצק ואופים 15 דקות על 180 מעלות

מילוי שוקולד: להמיס בסיר 200 גר' שוקולד מריר וכוס שמן
לקרר ולהוסיף 6 חלמונים ולערבב

להקציף: 6חלבונים + 1/2 כוס סוכר + 2 כפות נס קפה שטוחות
לאחד את השוקולד ולהקציף, לשפוך על הבצק האפוי ולאפות עוד 20 דקות על 170 מעלות.
כשיוצא מהתנור לכסות לחצי שעה כדי שהקצף לא יישבר.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל