פאי שוקולד של ג'סיקה



לבצק:
  • 100 גרם מרגרינה\חמאה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 50 גרם אבקת שקדים
  • 230 גרם קמח
  • ביצה
לשוקולד:
  • 250 גרם שוקולד
  • 1 שקית ריצ'\שמנת
ההכנה:
  • מעבדים את חומרי הבצק לבצק רך ומקררים כחצי שעה
  • מרדדים ומניחים בתבנית פאי
  • מחוררים את הבצק למניעת תפיחה
  • אופים בחום בינוני עד להזהבה
  • מקררים את הבצק.
  • ממיסים את השוקולד בשמנת לתערובת חלקה ויוצקים על הפאי
  • מצננים כמה שעות לפני ההגשה
טיפים:
ניתן לקשט בזילופי שוקולד לבן, אגוזי לוז מסוכרים  

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל