פאי שוקולד של ג'סיקה
לבצק:
- 100 גרם מרגרינה\חמאה
- 50 גרם אבקת סוכר
- 50 גרם אבקת שקדים
- 230 גרם קמח
- ביצה
לשוקולד:
- 250 גרם שוקולד
- 1 שקית ריצ'\שמנת
ההכנה:
- מעבדים את חומרי הבצק לבצק רך ומקררים כחצי שעה
- מרדדים ומניחים בתבנית פאי
- מחוררים את הבצק למניעת תפיחה
- אופים בחום בינוני עד להזהבה
- מקררים את הבצק.
- ממיסים את השוקולד בשמנת לתערובת חלקה ויוצקים על הפאי
- מצננים כמה שעות לפני ההגשה
טיפים:
ניתן לקשט בזילופי שוקולד לבן, אגוזי לוז מסוכרים
תגובות
הוסף רשומת תגובה