עוגיות חמאה
מרכיבים
200 גרם חמאה, רכה
100 גרם אבקת סוכר
¾ 1 כוסות קמח
שוקולד מומס עם מעט שמן, לעיטור
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך.
מגלגלים לכדורים בגודל עגבניית שרי, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לוחצים על כדורי הבצק עד שהם משתטחים כעת ניתן להטביע צורות שונות בבצק
אופים כ-10 דקות, להזהבה קלה.
מצננים, מקשטים ואוכלים.
טיפים
ניתן לטבול מחצית מהעוגיה בשוקולד מומס
ניתן לזלף קוקווים אסימטריים על העוגיות
ניתן לפזר לפני אפיה מעט סוכר עם קינמון
תגובות
הוסף רשומת תגובה