עוגיות חמאה

מרכיבים

  • 200 גרם חמאה, רכה

  • 100 גרם אבקת סוכר

  • ¾ 1 כוסות קמח

  • שוקולד מומס עם מעט שמן, לעיטור


אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

  • במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך

  • מגלגלים לכדורים בגודל עגבניית שרי, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • לוחצים על כדורי הבצק עד שהם משתטחים כעת ניתן להטביע צורות שונות בבצק

  • אופים כ-10 דקות, להזהבה קלה

  • מצננים, מקשטים ואוכלים.

טיפים

  • ניתן לטבול מחצית מהעוגיה בשוקולד מומס

  • ניתן לזלף קוקווים אסימטריים על העוגיות

  • ניתן לפזר לפני אפיה מעט סוכר עם קינמון


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל