חיתוכיות לימון


לחמם תנור על 180 מעלות

שלב 1
להקציף חבילת מרגרינה (אפשר חלק להמיר בשמן)
עם חצי כוס אבקת סוכר עד לקבלת מרקם אוורירי
להוסיף 2 כוסות קמח עד לקבלת בצק
לשטח בתבנית עוגה 9*13 ולאפות כ20 דקות

שלב 2
להקציף 4 ביצים
כוס וחצי סוכר
שליש כוס מיץ לימון סחוט טרי
3 כפות קמת
קליפת לימוד אחד מגורדת

לשפוך על הבצק החם
להחזיר לתנור לעוד כ20 דקות

שלב 3
לפזר אבקת סוכר כשהעוגה חמה
לקרר לגמרי לחתוף לריבועים שווים

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל