רוגלך - מתכון נוסף



מידות לפי כוס 240 מ"ל

1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 ביצים
1 3/4 כוס מים חמימים
לשים כ 10 דקות
מוסיפים כפית מלח

הבצק צריך לצאת רך מאוד אבל לא דביק

מתפיחים להכפלת הנפח



השוקולד:
4 כוסות סוכר
2 כוסות שוקולית
2 כוסות קקאו
כוס שמן
מערבבים עד שנוצרת מעין משחה



מחלקים את הבצק ל4
פותחים לעלה דק עגול
מורחים שוקולד בנדיבות

סוגרים כמו שקית הפתעה

מתפיחים לעוד כ 20 דקות

מרדדים את הבצק שוב דק ועגול.

עם סכין חותכים באמצע לאורך ולרוחב
ואז יוצרים משולשים ומגלגלים לרוגלך

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל