רוגלך - מתכון נוסף
מידות לפי כוס 240 מ"ל
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 ביצים
1 3/4 כוס מים חמימים
לשים כ 10 דקות
מוסיפים כפית מלח
הבצק צריך לצאת רך מאוד אבל לא דביק
מתפיחים להכפלת הנפח
השוקולד:
4 כוסות סוכר
2 כוסות שוקולית
2 כוסות קקאו
כוס שמן
מערבבים עד שנוצרת מעין משחה
מחלקים את הבצק ל4
פותחים לעלה דק עגול
מורחים שוקולד בנדיבות
סוגרים כמו שקית הפתעה
מתפיחים לעוד כ 20 דקות
מרדדים את הבצק שוב דק ועגול.
עם סכין חותכים באמצע לאורך ולרוחב
ואז יוצרים משולשים ומגלגלים לרוגלך
תגובות
הוסף רשומת תגובה