עוגיות שוקולד צ'יפס



3 כוסות קמח
כפית סודה לשתיה
3/4 כפית מלח
כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
2 ביצים גדולות
כוס שמן
3 כפיות תמצית וניל
2 כפיות קורנפלור

מערבבים הכל יחד

הבצק יוצא קצת פירורי
מחלקים את הבצק ל2 משטחים

מפזרים שוקולד ציפס ודוחפים אותו מעט פנימה לתוך הבצק

אופים על 180 מעלות בין 8 ל 15 דקות תלוי בתנור וברמת הקרנצ'יות הרצויה
חותכים כאשר העוגיות התקררו מעט
מחכים שיתקרר לגמרי ורק אז מפרידים אותם

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל