פטריות ממולאות על האש


מרכיבים:

  • 12 פטריות פורטבלה או שמפיניון גדולות
  • 500 גר' בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול 
  • חופן עלי פטרוזיליה, קצוץ
  • חופן עלי כוסברה, קצוץ
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה אדומה חריפה
  • 1/4 כפית בהרט
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית
ההכנה:

  • מסירים את רגלי הפטריות ומגררים אותם בפומפייה גסה
  • מגררים את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון, הפטרוזיליה, הכוסברה וההתבלינים ומערבבים היטב.
  • מזליפים מעט שמן זית על הפטריות מכל הצדדים, מתבלים מעט במלח גס ופלפל וממלאים את הפטריות.
  • מניחים על המנגל את הפטריות כשהמלית כלפי מעלה וצולים עד שהפטריות משחימות וסופגות את טעמי המלית
  • הופכים וצולים את צד המלית.
  • מסירים מהאש ומגישים חם.
  • ניתן לאפות בתנור אפיה בחום 200 כ15 דקות


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל