פטריות ממולאות על האש
מרכיבים:
- 12 פטריות פורטבלה או שמפיניון גדולות
- 500 גר' בשר בקר טחון
- 1 בצל גדול
- חופן עלי פטרוזיליה, קצוץ
- חופן עלי כוסברה, קצוץ
- 1 כפית כמון
- 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
- 1/2 כפית פפריקה אדומה חריפה
- 1/4 כפית בהרט
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן זית
ההכנה:
- מסירים את רגלי הפטריות ומגררים אותם בפומפייה גסה
- מגררים את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון, הפטרוזיליה, הכוסברה וההתבלינים ומערבבים היטב.
- מזליפים מעט שמן זית על הפטריות מכל הצדדים, מתבלים מעט במלח גס ופלפל וממלאים את הפטריות.
- מניחים על המנגל את הפטריות כשהמלית כלפי מעלה וצולים עד שהפטריות משחימות וסופגות את טעמי המלית
- הופכים וצולים את צד המלית.
- מסירים מהאש ומגישים חם.
- ניתן לאפות בתנור אפיה בחום 200 כ15 דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה