פרגיות ממולאות

המרכיבים:

·        4 יחידות פרגית

·        200 גרם כבדים

·        2 כפות צ'ילי מתוק

·        1 כף עריסה או סחוג

·        100 גרם בשר טחון

·        1 בצל קצוץ מאודה בכף שמן

·        ½ כפית כמון

·        חופן כוסברה טרייה

 

ההכנה:

·        מאדים את הבצל  עד לקבלת בצל שקוף ומקררים

·        בקערה מערבבים את הכבדים, הבשר הטחון, הבצל, הצ'ילי, העריסה, והתבלינים.

·        משטחים פרגיות על נייר פרגמנט.

·        מסדרים כף מהתערובת על גבי כל פרגית ומגלגלים לרולדה עם נייר הפרגמנט מהודק היטב.

·        עוטפים כל רולדה בנייר כסף סגור היטב ומניחים על הגריל או אופים בחום גבוה 250 מעלות בתנור.

גיוונים:

·        ירקות  חתוכים לגפרורים

·        פטריות פורטבלו ושמפיניון קצוצות ומאודות עם בצל.

·        תפוח אדמה\בטטה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל