פרגיות ממולאות
המרכיבים:
· 4 יחידות פרגית
· 200 גרם כבדים
· 2 כפות צ'ילי מתוק
· 1 כף עריסה או סחוג
· 100 גרם בשר טחון
· 1 בצל קצוץ מאודה בכף שמן
· ½ כפית כמון
· חופן כוסברה טרייה
ההכנה:
· מאדים את הבצל עד לקבלת בצל שקוף ומקררים
· בקערה מערבבים את הכבדים, הבשר הטחון, הבצל, הצ'ילי, העריסה, והתבלינים.
· משטחים פרגיות על נייר פרגמנט.
· מסדרים כף מהתערובת על גבי כל פרגית ומגלגלים לרולדה עם נייר הפרגמנט מהודק היטב.
· עוטפים כל רולדה בנייר כסף סגור היטב ומניחים על הגריל או אופים בחום גבוה 250 מעלות בתנור.
גיוונים:
· ירקות חתוכים לגפרורים
· פטריות פורטבלו ושמפיניון קצוצות ומאודות עם בצל.
· תפוח אדמה\בטטה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה