מוסקה על האש
מרכיבים:
· 4 חצילים גדולים
· 4 עגבניות גדולות
· 6 שיני שום
· 2 בצל סגול
· 500 גרם בשר כתף טלה
· מלח, פלפל
· חופן פטרוזיליה
· חופן נענע
· פלפל שחור
· ¼ כוס שמן זית
ההכנה:
· מקלפים ומרוקנים את החצילים, אך משאירים אותם שלמים מבחוץ.
· צולים את העגבניות, בשר החציל, השום והבצלים.
· מתבלים את הבשר בשמן זית, מלח ופלפל וסוגרים אותו היטב על הגריל.
· לאחר מכן קוצצים את הבשר ומערבבים עם העגבניות הצלויות, בשר החציל הצלוי, הבצלים הצלויים והשום.
· מתבלים בנענע, פטרוזיליה, פלפל שחור ושמן זית.
· ממלאים את החצילים הריקים, עוטפים בנייר כסף ומניחים על הגריל ל- 20 דקות.
· ניתן להגיש לצד טחינה, שמן זית וטבעות פלפל אדום חריף.
תגובות
הוסף רשומת תגובה