מוסקה על האש

 מרכיבים:

·         4 חצילים גדולים

·         4 עגבניות גדולות

·         6 שיני שום

·         2 בצל סגול

·         500 גרם בשר כתף טלה

·         מלח, פלפל

·         חופן פטרוזיליה

·         חופן נענע

·         פלפל שחור

·         ¼ כוס שמן זית

 ההכנה:

·         מקלפים ומרוקנים את החצילים, אך משאירים אותם שלמים מבחוץ.

·         צולים את העגבניות, בשר החציל, השום והבצלים.

·         מתבלים את הבשר בשמן זית, מלח ופלפל וסוגרים אותו היטב על הגריל.

·         לאחר מכן קוצצים את הבשר ומערבבים עם העגבניות הצלויות, בשר החציל הצלוי, הבצלים הצלויים והשום.

·         מתבלים בנענע, פטרוזיליה, פלפל שחור ושמן זית.

·         ממלאים את החצילים הריקים, עוטפים בנייר כסף ומניחים על הגריל ל- 20 דקות.

·         ניתן להגיש לצד טחינה, שמן זית וטבעות פלפל אדום חריף.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל