פשטידת כבד עוף




המרכיבים:

  • 500-700 גרם כבד עוף
  • 3 ביצים
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 כפות שמן לטיגון
  • מעט כוסברה
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • מלח לפי הטעם
ההכנה:
  • צולים את הכבד קלות וקוצצים לחתיכות קטנות.
  • מטגנים את הבצל עד להזהבה ב2 כפות שמן
  • מוסיפים לכבד את הבצל הביצים הכוסברה והתבלינים ומערבבים היטב
  • שמים בתבנית אפיה אינגלישקייק עדיף עם נייר אפיה.
  • אופים בחום של 250 מעלות 20 דקות
  • מקררים ואוכלים בתיאבון!
  • לא ניתן לחתוך את הפשטידה כשהיא חמה.
  • ניתן להכין את הפשטידה במחבת על אש קטנה


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל