פשטידת כבד עוף
המרכיבים:
- 500-700 גרם כבד עוף
- 3 ביצים
- 2 בצלים קצוצים
- 2 כפות שמן לטיגון
- מעט כוסברה
- 1/4 כפית כמון
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- מלח לפי הטעם
ההכנה:
- צולים את הכבד קלות וקוצצים לחתיכות קטנות.
- מטגנים את הבצל עד להזהבה ב2 כפות שמן
- מוסיפים לכבד את הבצל הביצים הכוסברה והתבלינים ומערבבים היטב
- שמים בתבנית אפיה אינגלישקייק עדיף עם נייר אפיה.
- אופים בחום של 250 מעלות 20 דקות
- מקררים ואוכלים בתיאבון!
- לא ניתן לחתוך את הפשטידה כשהיא חמה.
- ניתן להכין את הפשטידה במחבת על אש קטנה
תגובות
הוסף רשומת תגובה