בורקס גבינה קרין גורן

 

מרכיבים

·         למלית:

·         1 קוביית גבינה בולגרית, מגוררת (250 גרם)

·         1 כוס גבינה צהובה, מגוררת (200 גרם)

·         1 גביע גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם)

·         1 ביצה

·         1 כף שמן זית

אם רוצים- טבעות זיתים ירוקים (או תוספות אחרות)

 לבצק:

·         בצק עלים מופשר

לציפוי:

·         1 ביצה טרופה עם כף מים

שומשום

ההכנה

·         מערבבים היטב את כל חומרי המלית ומכניסים למקרר להתייצבות כחי שעה.

·         חותכים את בצק העלים למרובעים שווים

·         ממלאים את הבצק בגבינה

·         מושחים בביצה

·         זורים שומשום ואופים כ10 דקות בחום 200 מעלות עד להזהבה.

 

מעולה בהקפאה.

בתיאבון

 

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל