בייגל אמריקאי

בקערת המיקסר שמים
2.5 כוסות מים חמימים
2 כפות שמרים יבשים
6 כפות סוכר
4 כפות שמן
מערבבים וממתינים כ3 דקות
מוסיפים :
8 כוסות קמח
1.5 כפיות מלח
מערבבים טוב את הבצק
לאחר רבע שעה מורידים את הנפח ונותנים לו לתפוח שוב על להכפלת הנפח
יוצרים עיגולים של הבייגל
מכסים את העיגולים ונותנים להם לתפוח לרבע שעה
לבינתיים בסיר גדול מרתיחים 4ליטר מים עם 1/2 כוס דבש/ סילאן
מכניסים 3 בייגל בפעם
נותנים לבייגל לצוף מכל צד בין דקה ל2 דקות
מניחים על רשת בשביל שהנוזלים יצאו ( אוסיף תמונה )
מורחים בביצה מפזרים שומשום/ פרג/ מלח גס / תבלין טוסקנה / שום גבישי.... מה שרוצים
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להשחמה יפה

בתיאבון

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל