תבשיל עוף וחומוס/ אושרית אברגיל

 

מרכיבים:
6-8 חלקי עוף (שוקיים/ ירכיים/ כרעיים)
2 כוסות חומוס לאחר השריה וחצי בישול או סנפרוסט/שימורים
6 פלפלים יבשים מתוקים,
1 פלפל מתוק (גמבה/שושקה)
פלפל צילי חריף (לא חובה)
8 שיני שום שלמות
1/4 כוס שמן
צרור כוסברה
1 כף גדושה פפריקה,

1 כפית כמון,
1/2 כפית פ. שחור
1 כף שטוחה מלח
אופן ההכנה:
מטגנים את הפלפלים, שום, תבלינים וחופן כוסברה כ-2 דקות. מוסיפים את העוף ומטגנים מ-2 הצדדים. מוסיפים חומוס וצרור נוסף של כוסברה.
יוצקים מים עד לגובה העוף, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מנמיכים ומכסים ומבשלים שעה ורבע. פותחים את המכסה, ומבשלים עוד כ-10 דקות עד לצמצום נוזלים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל