עוגת שוקולד מהירה ועסיסית- עדי כהן
מרכיבים:
1 כוס קמח
כפית גדושה אבקת אפיה
חצי כפית מלח
1 כוס קקאו
1 שמנת להקצפה 38% (250 מל )
3/4 כוס שמן
כפית תמצית וניל
3 ביצים L
1 כוס סוכר
לגנאש מריר:
100 גר שוקולד מריר
125 שמנת מתוקה
לגנאש חלב:
150 גר שוקולד חלב
125 מל שמנת מתוקה
אופן ההכנה :
ערבבו את כל הרכיבים ומזגו הכל לתבנית, הכניסו לתנור 160 מעלות עד שקיסם נכנס ויוצא לח ומעט מעט רטוב,
בעוד העוגה חמה סמנו פרוסות, מזגו את הגנאש וצננו.
ניתן לפזר מעל סוכריות
תגובות
הוסף רשומת תגובה