עוף בטמפורה ורוטב מתוק

מרכיבים:

חצי קילו עוף חתוך לקוביות

מכינים בלילה:
1 כוס קמח
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס סודה לשתייה (מהבקבוק)
3 ביצים
1 כף סויה

הכנה:
מצפים את כל החתיכות של העוף ומטגנים בשמן עמוק
שמים בצד ובנתיים מכינים רוטב
רוטב:
5 שיניים שום כתוש
1כף שמן
5 כפות סויה
5 כפות צילי מתוק
5 כפות סילאן
5 כפות דבש
{לגרד קצת גינגר}
להוסיף את העוף המטוגן ישר לתוך הרוטב ולערבב היטב שכל העוף יספוג את הטעם.

לפזר מעל שומשום קלוי  ובצל ירוק ולאכול בתיאבון!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל