כדורי שוקולד - קרין גורן

       
המצרכים:
·         250 גרם ביסקוויטים
·         3/4 כוס חלב או יין
·         3 כפות סוכר
·         100 גרם מרגרינה\חמאה
·         200 גרם שוקולד
ההכנה:
·         מרסקים את הביסקוויטים לשברים קטנים אן אבקה.
·         בסיר מחממים חלב וסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסת הסוכר (לא מרתיחים).
·         מוסיפים חמאה ושוקולד ומחממים תוך ערבוב עד להמסה.
·         מסירים מהאש.
·         יוצקים את תערובת השוקולד על שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
·         יוצרים כדורים ומקשטים לפי הטעם.

לקישוט :

קוקוס, סוכריות צבעוניות, סוכריות מזרה שוקולד, אבקת סוכר, פירורי קרמל וכו

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל