קינוח שלוש שכבות של אסתר אחותי

תבנית 27/32
מרכיבים:
לבסיס-
  • כוס יין אדום מתוק
  • 400 גרם ביסקוויטים
למוס שוקולד-
  • 50 גרם שוקולד
  • 1/3 כוס יין אדום מתוק
  • 3 כפות קקאו
  • 5 חלמונים
  • 50 גרם מרגרינה
  • ½ כוס סוכר
  • 1/3 כוס מים
  • 5 חלבונים
  • 1/4 כוס סוכר
לקרם קפה-
  • שקית ריצ'
  • 2 כפות נס קפה
  • 3 כפות סוכר

לקישוט-
  • שוקולד מגורר
ההכנה:
  • לטבול את הביסקוויטים ביין ולרפד את התבנית בצפיפות
  • לבשל על להבה נמוכה יין קקאו סוכר ומים, כשהסוכר נמס להוסיף את השוקולד והמרגרינה מצננים ומוסיפים את החלמונים.
  • להקציף את החלבונים עם הסוכר ולערבב עם השוקולד.
  • למזוג על שכבת הביסקוויטים ולהקפיא לשעתיים
  • להקציף את הריצ' ולהוסיף סוכר וקפה.
  • למזוג מעל שכבת מוס השוקולד ולפזר פתיתי שוקולד מעל
  • להקפיא לעוד מספר שעות לפני ההגשה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל