קינוח שלוש שכבות של אסתר אחותי
תבנית 27/32
מרכיבים:
לבסיס-
- כוס יין אדום מתוק
למוס שוקולד-
- 50 גרם שוקולד
- 1/3 כוס יין אדום מתוק
- 3 כפות קקאו
- 5 חלמונים
- 50 גרם מרגרינה
- ½ כוס סוכר
- 1/3 כוס מים
- 5 חלבונים
- 1/4 כוס סוכר
לקרם קפה-
- שקית ריצ'
- 2 כפות נס קפה
- 3 כפות סוכר
לקישוט-
- שוקולד מגורר
ההכנה:
- לטבול את הביסקוויטים ביין ולרפד את התבנית בצפיפות
- לבשל על להבה נמוכה יין קקאו סוכר ומים, כשהסוכר נמס להוסיף את השוקולד והמרגרינה מצננים ומוסיפים את החלמונים.
- להקציף את החלבונים עם הסוכר ולערבב עם השוקולד.
- למזוג על שכבת הביסקוויטים ולהקפיא לשעתיים
- להקציף את הריצ' ולהוסיף סוכר וקפה.
- למזוג מעל שכבת מוס השוקולד ולפזר פתיתי שוקולד מעל
- להקפיא לעוד מספר שעות לפני ההגשה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה