סלט חציל בטעם כבד
המרכיבים:
1 חציל בינוני
1 בצל גדול
1 ביצה
מלח
פלפל
ההכנה:
לפרוס את החצילים עם הקליפה.
לפזר על החציל מלח גס ולהשהות כשעתיים להפרשת הנוזלים.
לטגן את החצילים בשמן עמוק ולשים שוב במסננת להגרת השמן.
לטגן את הבצל עד להשחמה בשמן העמוק ולשים במסננת
לבשל ביצה עד שתהיה קשה.
כאשר כל המרכיבים קרים יש לסחוט היטב את הבצל והחצילים ולהכניס את למעבד מזון עם הביצה ולטחון עד לקבלת מרקם חלק להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
תגובות
הוסף רשומת תגובה