צלי בקר עם ירקות שורש
מרכיבים:
1 ק"ג בשר לצלי/סטייקים
1 בצל
1 תפוח אדמה
1 ראש שום
1 גזר
סלרי
כוסברה
1 כף סויה
2 כפות סילאן
1 כף חרדל דיז'ון עם גרגרים
עלי דפנה
בקבוק בירה לבנה/כוס וחצי יין אדום וכוס מים
½ 1 פלפל אנגלי
שמן לטיגון
ההכנה:
מערבבים את החרדל הסויה והסילאן ומורחים על נתח הבשר.
מטגנים את הבשר בשמן כ15 דקות מכל צד עד לאטימה מוחלטת.
מקלפים את הירקות ופורסים לפרוסות למעט השום.
מסדרים את הירקות בתבנית ושמים מעל את הבשר.
יוצקים את יתרת השומן מהטיגון עם הבירה והתבלינים.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 200 מעלות לשעה.
מורידים את החום ל100 מעלות וממשיכים לאפות עוד שעתיים.
כעת מוציאים את הבשר מצננים וחותכים לפרוסות.
מגישים עם הרוטב והירקות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה