עוף מתוק בריבה

המרכיבים:

  • 4 רבעי עוף
  • 2 כפות שמן

  • 2 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות עבות

  • 4 כפות קטשופ

  • 4 כפות סויה

  • 4 כפות סוכר חום

  • 3 כפות ריבה (משמש\שזיפים\תות)

  • לקישוט - כף שומשום לבן ושחור

ההכנה:

  • משמנים תבנית ב2 כפות שמן ומניחים עליהם את פרוסות הבצל.

  • מערבבים את הסוכר קטשופ סויה וריבה לתערובת חלקה וטובלים בה את העוף לכיסוי מלא.

  • מניחים בתבנית מעל לבצל ומפזרים שומשום לקישוט

  • סוגרים את התבנית בנייר כסף ואופים כשעתיים עד שהעוף רך לחלוטין

  • רבע שעה לפני ההגשה פותחים את התבנית ונותנים לעוף להתייבש מעט ולהשחים.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל