עוף מתוק בריבה
המרכיבים:
- 4 רבעי עוף
2 כפות שמן
2 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות עבות
4 כפות קטשופ
4 כפות סויה
4 כפות סוכר חום
3 כפות ריבה (משמש\שזיפים\תות)
לקישוט - כף שומשום לבן ושחור
ההכנה:
משמנים תבנית ב2 כפות שמן ומניחים עליהם את פרוסות הבצל.
מערבבים את הסוכר קטשופ סויה וריבה לתערובת חלקה וטובלים בה את העוף לכיסוי מלא.
מניחים בתבנית מעל לבצל ומפזרים שומשום לקישוט
סוגרים את התבנית בנייר כסף ואופים כשעתיים עד שהעוף רך לחלוטין
רבע שעה לפני ההגשה פותחים את התבנית ונותנים לעוף להתייבש מעט ולהשחים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה