עוגת אגוזים ושמנת

מרכיבים:

לעוגה:

  • 6 ביצים

  • 1 כוס סוכר

  • 2 כפות קמח

  • 200 גרם אגוזים טחונים דק

לקצפת:

  • 1 שמנת מתוקה

  • 1 אינסטנט פודינג וניל

  • 1 כוס חלב

להרטבת העוגה:

  • ¾ כוס נס קפה מוכן

לקישוט:

  • שוקולד חלבי מגורר או אגוזים מסוכרים קצוצים

ההכנה:

  • להקציף את החלבונים לקצף יציב.

  • להוסיף בהדרגה את שאר מרכיבי העוגה וערבב לתערובת חלקה.

  • לאפות בחום בינוני כ40 דקות.

  • כאשר העוגה מוכנה וקרה מרטיבים אותה ב3/4 כוס נס קפה.

  • מקציפים את השמנת והחלב ומוסיפים את הפודינג לעיסה תפוחה וקלילה.

  • מצפים את העוגה ומקשטים.

  • שומרים בהקפאה ומפשירים כחצי שעה לפני ההגשה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל