עוגת אגוזים ושמנת
מרכיבים:
לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות קמח
200 גרם אגוזים טחונים דק
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
להרטבת העוגה:
¾ כוס נס קפה מוכן
לקישוט:
שוקולד חלבי מגורר או אגוזים מסוכרים קצוצים
ההכנה:
להקציף את החלבונים לקצף יציב.
להוסיף בהדרגה את שאר מרכיבי העוגה וערבב לתערובת חלקה.
לאפות בחום בינוני כ40 דקות.
כאשר העוגה מוכנה וקרה מרטיבים אותה ב3/4 כוס נס קפה.
מקציפים את השמנת והחלב ומוסיפים את הפודינג לעיסה תפוחה וקלילה.
מצפים את העוגה ומקשטים.
שומרים בהקפאה ומפשירים כחצי שעה לפני ההגשה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה