עוגת דבש של רולדין
המרכיבים:
לעוגה:
¾ כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
¾ כוס שמן
4 כפות דבש
3 ביצים
4 כפות ריבת תות
קורט ציפורן
½ כפית קינמון
½ כוס מים
2 כפות סוכר חום כהה
3 כפות אגוזי מלך קצוצים
לקישוט:
1 כף אגוזים
1 כף דבש
ההכנה:
מחממים את המים והשמן מוסיפים דבש,סוכר וריבה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד ומצננים.
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים היטב.
יוצקים לשני תבניות אינגליש קייק משומנת.
מערבבים יחד את הסוכר החום ואגוזי המלך הקצוצים, ומכניסים לתוך התערובת 3 כפות בעזרת כף בתנועות עדינות בצורת מרקם עודת שיש.
אופים 45/50 דקות בתנור שחומם ל165 מעלות.
מצננים 30 דקות
מצפים בשכבה דקה של דבש ומפזרים מעל אגוזי מלך.
תגובות
הוסף רשומת תגובה