עוגת דבש של רולדין

המרכיבים:

לעוגה:

  • ¾ כוס סוכר

  • 2 כוסות קמח

  • 1 כפית סודה לשתיה

  • ¾ כוס שמן

  • 4 כפות דבש

  • 3 ביצים

  • 4 כפות ריבת תות

  • קורט ציפורן

  • ½ כפית קינמון

  • ½ כוס מים

  • 2 כפות סוכר חום כהה

  • 3 כפות אגוזי מלך קצוצים

לקישוט:

  • 1 כף אגוזים

  • 1 כף דבש

ההכנה:

  • מחממים את המים והשמן מוסיפים דבש,סוכר וריבה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד ומצננים.

  • מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים היטב.

  • יוצקים לשני תבניות אינגליש קייק משומנת.

  • מערבבים יחד את הסוכר החום ואגוזי המלך הקצוצים, ומכניסים לתוך התערובת 3 כפות בעזרת כף בתנועות עדינות בצורת מרקם עודת שיש.

  • אופים 45/50 דקות בתנור שחומם ל165 מעלות.

  • מצננים 30 דקות

  • מצפים בשכבה דקה של דבש ומפזרים מעל אגוזי מלך.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל