שיפודי בקר
מרכיבים:
- בשר בקר לסטייק עין חתוך לקוביות קטנות.
- צרור בצל ירוק חתוך.
- בצל גדול חתוך
- שיפודים
- תבנית גבוהה שניתן להניח עליה את השיפודים באוויר
למשרה:
- 1/4 כוס יין אדום
- 2 כפות חומץ בן יין
- 4 כפות סויה
- 1 כף רוטב טריאקי
- 4 כפות רוטב צ'ילי
- 2 כפות דבש.
- 4 שיני שום כתוש
- פלפל מלח ופפריקה חריפה.
ההכנה:
- משרים את הבשר למספר שעות במרינדה לספיגת טעמים
- משחילים את הבשר על השיפוד לסירוגין עם הבצל הירוק.
- בתבנית מניחים בצל פרוס ומעל באוויר מסדרים את השיפודים במרווחים.
- יוצקים שוב את שארית המרינדה על השיפודים ומה שנוטף הופך לרוטב לבצל.
- אופים בחום גבוה כעשר דקות כאשר התבנית מונחת במדף הנמוך בתנור עד להשחמה קלה של הבשר.
תגובות
הוסף רשומת תגובה