שיפודי בקר

מרכיבים:

  • בשר בקר לסטייק עין חתוך לקוביות קטנות.
  • צרור בצל ירוק חתוך.
  • בצל גדול חתוך
  • שיפודים
  • תבנית גבוהה שניתן להניח עליה את השיפודים באוויר
למשרה:
  • 1/4 כוס יין אדום
  • 2 כפות חומץ בן יין
  • 4 כפות סויה
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 4 כפות רוטב צ'ילי
  • 2 כפות דבש.
  • 4 שיני שום כתוש
  • פלפל מלח ופפריקה חריפה.
ההכנה:
  • משרים את הבשר למספר שעות במרינדה לספיגת טעמים
  • משחילים את הבשר על השיפוד לסירוגין עם הבצל הירוק.
  • בתבנית מניחים בצל פרוס ומעל באוויר מסדרים את השיפודים במרווחים.
  • יוצקים שוב את שארית המרינדה על השיפודים ומה שנוטף הופך לרוטב לבצל.
  • אופים בחום גבוה כעשר דקות כאשר התבנית מונחת במדף הנמוך בתנור עד להשחמה קלה של הבשר.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הרוגעלך של כרמית בן עיון

עוגת גבינה ופירורים\קרין גורן

אייער קיכל